Universiteit Leiden

nl en

Festival

Korea Cultuurmarkt

Datum
maandag 29 mei 2017
Tijd
Locatie
Arsenaal
Arsenaalstraat 1
2311 CT Leiden
Zaal
Binnenplaats

LVSJK Tanuki organiseert ook dit jaar weer de Korea Cultuurmarkt! Waarom bakken met geld uitgeven aan een vliegticket naar Korea, als je ook gratis de cultuur kan komen snuiven in hartje Leiden!

Kom op de foto met echte traditionele hanbok van de Koreaanse ambassade! Laat je honger stillen door het heerlijke eten van Korean Kitchen. Haal je favoriete Koreaanse cosmetica bij Conceptual Styles. Of laat je omver werpen bij de Hapkido demonstratie! Je kan daarna nog altijd je martial arts goodies halen bij het kraampje van Force One. Er is genoeg te doen! Ook zullen we zorgen voor fris en drank voor een leuk prijsje,... we zijn immers studenten.

Event op Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.