Lezing | Seminar

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
C0.20

Tijdens de ILS Lunch Seminars kunnen alle onderzoekers van de faculteit hun onderzoek presenteren. Het doel is om op een toegankelijke en efficiënte manier op de hoogte zijn van onderzoeken van verschillende onderzoeksprogramma's en instituten. Gedurende een seminar van een uur zullen twee of drie sprekers aan het woord komen

Voor de lunch wordt gezorgd tijdens de seminars die plaatsvinden op elke laatste maandag van de maand (behalve in mei). Neem contact op met Alexandra Huisman (a.s.huisman@law.leidenuniv.nl) om je in te schrijven als een spreker bij een ILS Lunch Seminar of om je aan te melden als bezoeker om verzekerd te zijn van een lunch! Bezoek de ILS website voor meer nieuws en activiteiten rondom ILS 2.0.

1 mei 2017 12.00 - 13.00 uur                (KOG C0.20)

Met presentaties van Dr. Iris van Ooijen over “Opting opt-in or out? Effects of defaults on perceived ownership of personal data” en Mr. Tom Dijkhuizen over “Banks, interest and corporate governance - the future of banks as public companies”.