Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS 2.0 Lunch Seminar

Datum
maandag 29 mei 2017
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
C0.20

De volgende ILS Lunch Seminar vindt plaats op maandag 29 mei. Tijdens de ILS Lunch Seminars geven twee of drie sprekers een presentatie over hun onderzoek. Op 29 mei worden de presentaties verzorgd door Dr. Jim Been en Mr. Esther Kentin. Jim Been geeft een lezing over: 'Household consumption spending and home production responses to retirement: Do retirees substitute consumption spending?' en Esther Kentin spreekt over 'The plastic soup and how to ban microplastics in cosmetics in the EU'

Voor de lunch wordt gezorgd. Neem contact op met a.s.huisman@law.leidenuniv.nl om je op te geven voor de ILS Lunch Seminar en je te verzekeren van een sandwich.

Bezoek onze website voor meer niews en evenementen rondom ILS 2.0.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.