Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Hoe word ik succesvol ZZP'er?

Datum
woensdag 24 mei 2017
Tijd
Locatie
Faculty Club
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Op woensdagavond 24 mei organiseert het Jonge Alumni Netwerk een bijeenkomst die in het teken staat van het ZZP-schap. Heb jij ambities om ZZP'er te worden, of ben je er net mee begonnen? En heb je vragen over hoe je moet starten, hoe je effectief klanten binnenhaalt, of welke verzekering essentieel is? Dan mag je deze avond zeker niet missen!

Wat kun je verwachten

Een aantal Leidse alumni met veel ervaring als ZZP'er zal tijdens deze avond voor je klaarstaan om al je vragen te beantwoorden. Zij hebben zelf inmiddels de nodige ervaring opgedaan en zijn bovendien werkzaam in verschillende sectoren. Voor ieder wat wils dus!

Tijdens de avond zal er in kleinere groepjes uiteen gegaan worden, zodat je met een ZZP'er naar keuze kunt sparren over je eigen situatie. Daarnaast zal er tijdens de paneldiscussie volop ruimte zijn om te horen hoe de verschillende ZZP'ers over bepaalde onderwerpen denken. Uiteraard is er zoals altijd ook voldoende gelegenheid tot netwerken en het ontmoeten van andere jonge alumni, die net als jij interesse hebben in dit onderwerp.

Ervaringsdeskundigen


Matthijs Steeneveld > https://www.linkedin.com/in/matthijssteeneveld
Matthijs Steeneveld is zelfstandig trainer en coach. Na zijn studie psychologie is hij in 2010 voor zichzelf begonnen als trainer. Momenteel werkt hij vooral voor allerlei organisaties die hem inhuren voor teamtraining, om medewerkers te leren omgaan met stress en hun talenten beter te benutten.

Renée van den Kerkhof > https://www.linkedin.com/in/neetje
Renée van den Kerkhof is na haar studie Literatuurwetenschap aan de slag gegaan als zelfstandig illustrator. Met haar eigen bedrijf ‘Studio ‘neetje’ werkt ze aan beeldvorming en visuele communicatie voor diverse klanten, waaronder de PvdA, de gemeente Breda en het AD.

Ilonka Coenraad > https://www.linkedin.com/in/coenraad
Ilonka Coenraad is zelfstandig interimmanager en organisatieadviseur met ervaring in marketing, communicatie en online. Ze heeft rechten gestudeerd in Leiden, en heeft onder meer gewerkt voor ING, KLM, AMC, Naturalis en Nauta Dutilh.

Maarten Dekkers > http://linkedin.com/in/maartendekkers
Maarten Dekkers is wel graag zelfstandig en niet graag alleen. Hij is als zelfstandig projectmanager en organisatieadviseur aangesloten bij een klein organisatieadviesbureau, Corion. Maarten is een afgestudeerd historicus en geboren generalist en heeft hij voornamelijk ervaring binnen de overheid /non-profit. Opdrachten variëren van duurzaamheid tot ICT en van jeugdhulp tot organisatieverandering.'

Rennie Roos > https://www.linkedin.com/in/rennie-roos/
Rennie Roos is na zijn studie Asian Politics, Society & Economy aan de slag gegaan als consultant. Met zijn bedrijf Asia Consulting functioneert hij nu als brug tussen Nederland en Zuidoost Azië. Zijn klanten komen uit zowel Nederland als Azië en bestaan uit het midden- en kleinbedrijf, stichtingen en overheden.

Programma

19.30 - 20.00 uur: Inloop met drankje
20.00 - 21.45 uur: Inhoudelijk programma
21.45 - 22.30 uur: Afsluitende borrel 

Meer info en aanmelden

Dit event is toegankelijk voor alle jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Datum woensdag 24 mei 2017
Tijd 19.30 - 22.30 uur
Locatie Faculty Club Leiden (Rapenburg 73)
Kosten €10 (exclusief service- en transactiekosten)
Aanmelden Meld je hier aan (via Paylogic)


Let op: Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen en vol is vol!

Volg ons event ook via Facebook.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie