Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Alumni-avond Jeugdrecht

  • Mariëlle Bruning
  • Marije Bedaux
  • Jill Stein
  • Cindy van Oorschot
  • Majse Hofman
  • Yannick van den Brink
Datum
dinsdag 16 mei 2017
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B.016

Op dinsdag 16 mei aanstaande organiseert de alumnicommissie (bestaande uit Apollonia Bolscher, Emma Merkx, Timo Veldman en Denise Verkroost) samen met de afdeling Jeugdrecht een avond voor de alumni en de studenten van de master Jeugdrecht van Universiteit Leiden. Loopbaanadviseur Marije Bedaux zal een workshop geven over solliciteren en het opstellen van een CV. Zij is bereid al jullie vragen hierover te beantwoorden. Verder hebben wij  Jill Stein, Cindy van Oorschot en Majse Hofman, drie alumni van de master Jeugdrecht, bereid gevonden om een korte ‘TED-talk’ te geven over hun huidige baan. De avond zal om 19:00 uur worden geopend door prof. Mariëlle Bruning in B0.16 van het Kamerlingh Onnes Gebouw. Rond 20:30 uur zal Yannick van den Brink de inhoudelijke avond afsluiten waarna wij in Barrera zullen borrelen (drankjes zijn op eigen rekening).

Meer informatie en het programma van de avond zijn te vinden in de pdf rechtsonder op deze webpagina.

Alumni en studenten van de master Jeugdrecht kunnen zich via deze link aanmelden voor deze avond.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.