Festival

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

Het Leidse Instituut voor Filosofie is de trotse partner van Filosofie Magazine bij de organisatie van een bijzonder evenement gewijd aan global philosophy: Thinking Planet. Er staan meer dan 40 vooraanstaande sprekers, kunstenaars en muzikanten uit alle delen van de wereld geprogrammeerd, waaronder Gayatri Spivak, Michael Puett en Marli Huijer, evenals onze Leidse collega’s Ahab Bdaiwi, Stephen Harris, Arthur Schipper and Adriana Churampi Ramirez. Zij zullen vanuit zeer diverse perspectieven een breed scala aan inspirerende onderwerpen belichten. Er vindt ook een scholierendebat plaats met het thema Diversiteit, waaraan een team van het Leidse Pre-University College deelneemt.

Als Leidse alumnus krijgt u korting op uw ticket; selecteer hiervoor ‘abonnee’ tarief. Er is tevens een speciaal scholieren- en studententarief. Bestel uw tickets!

Wat Thinking Planet - de nacht van wereldwijde filosofie
Wanneer Zaterdag 15 april 2017
Waar TivoliVredenburg Utrecht (naast central station!)
Extra Speciaal tarief voor scholieren en studenen / Korting voor Leidse staff en alumni