Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Eerste internationale wetenschappelijke congres over placebostudies

  • Ted Kaptchuk
  • Christian Büchel
  • John Kelley
  • Katja Wiech
  • Fabrizio Benedetti
Datum
zondag 2 april 2017 - dinsdag 4 april 2017
Locatie
Stadsgehoorzaal
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Het eerste jaarlijkse congres van de officiële Society for Interdisciplinary Placebo Studies (SIPS) wordt dit jaar in Leiden georganiseerd door Andrea Evers en de sectie Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie van de Universiteit Leiden. 

Nationale en internationale collega’s zullen hier hun laatste bevindingen delen over onderzoek naar placebo’s. De hoofdsprekers zijn: Ted Kaptchuk, Christian Büchel, John Kelley, Katja Wiech and Fabrizio Benedetti. Dit congres is ook geschikt voor studenten.

Meer informatie (in English)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.