Regiomakers - slotevenement

HUBSpot
Langegracht 70
2312NV Leiden

Jong talent uit regio Leiden werkt aan aanpak vitaliteit

Een groep van circa 12 talentvolle, jonge medewerkers van diverse organisaties en bedrijven uit de regio Leiden heeft de afgelopen weken gezamenlijk gewerkt aan een opdracht om de vitaliteit in de regio een extra boost te geven. Onder hen waren twee onderzoekers van de Faculteit Sociale Wetenschappen. Dit gebeurde in het kader van Economie 071, een samenwerkingsverband van zes gemeenten, ondernemersverenigingen en onderwijs- en kennisinstellingen in de Leidse regio, opgericht om de kenniseconomie in de Leidse regio te versterken.

De Regiomakers – zo wordt de groep jonge medewerkers genoemd – presenteren op 19 april van 14:30 tot 17:00 uur hun eindproduct. Tijdens dit event pitchen ze in twee groepen hun oplossing. Een Dragons Den jury bekijkt welk team de beste investeerbare propositie heeft bedacht en daarmee de winnaar is van de eerste Regiomakers!

Aan regiomakers werken de volgende organisaties mee: Janssen Biologics, Rabobank, De Leeuw, Economie071, Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden en de gemeente Leiden. Deze eerste Regiomakers is een pilot en heeft als doel te kijken of we in de regio een netwerk van jonge werknemers kunnen opbouwen die werken aan een gezamenlijk regionaal probleem.

Iedereen is welkom bij de slotbijeenkomst. Na afloop kan onder het genot van een drankje worden nagepraat over de ideeën die zijn gepresenteerd.