Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Online Media in Higher Education

Datum
maandag 3 april 2017
Tijd
Locatie
Aula, TU Delft

Destination X, Y, Z? Your traveler’s guide to higher education

Kom op 3 april naar OMHE2017. Dit jaar is het thema ‘Destination X, Y, Z: your traveler’s guide to higher education’. Met sprekers en praktijkcases helpen wij bij de reis in het hoger onderwijs. Van scholier, student tot graduate. Hoe bereiken we met online communicatie als onderwijsinstelling de doelgroep tijdens hun reis door het hoger onderwijs. Voor iedereen die werkt in hoger onderwijs en in aanraking komt met communicatie. 

Het verschil tussen het gebruik van social media en internet door jongeren en (jong)volwassenen wordt steeds groter. Hoe zorg je ervoor dat de customer journey optimaal is?  Wat beweegt de generaties, en hoe pak je ze? Welke tools en middelen zijn er? Hoe creëer je een community? En wat brengt de toekomst? Tijdens het OMHE2017 proberen we antwoord te geven op deze vragen. 

Het OMHE congres wordt georganiseerd door de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam. Het is de vijfde keer dat het congres georganiseerd wordt. 

Online Media in Higher Education

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.