Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Bestuursrecht in de praktijk: De legitimiteit van Europese ombudsmannen

  • Dr. Naomi Creutzfeldt
Datum
dinsdag 25 april 2017
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Zaal
C 1.04

Op dinsdag 25 april zal law & society scholar Dr. Naomi Creutzfeldt naar Leiden komen om in het kader van de Leiden Socio-Legal Series te vertellen over empirische en rechtsvergelijkende onderzoek naar de werkwijze van ombudsmannen in verschillende Europese landen. Naast inzicht geven in de uitkomsten van het onderzoek, zal ze expliciet aandacht besteden aan de verschillende onderzoeksmethoden die ze bij dit onderzoek heeft gebruikt en de uitdagingen waar ze bij het doen van dit onderzoek tegen aan is gelopen.

Iedereen is welkom bij de lezing, aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de lezing van Dr. Creutzfeldt

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie