Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Humanities Career Event - Your next stop

  • Career service
Datum
woensdag 12 april 2017
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Wil je goed voorbereid je toekomst tegemoet? Kom dan naar het Humanities Career Event (HCE). Woensdagmiddag 12 april is jouw volgende halte richting de arbeidsmarkt. Greg Shapiro zal met zijn keynote speech de dag openen.

Greg Shapiro is na zijn studie binnen de Geestwetenschappen aan de Northwestern University (VS) aan de slag gegaan als comedian, tv-presentator en auteur. Recent succes behaalde hij met zijn Trump-imitatie als voice-over in de ‘Netherlands second’ video.

Luister naar alumni die vertellen hoe hun loopbaan ze bij werkgevers als de NOS, Google, Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Gemeentemuseum Den Haag heeft gebracht. Werk ook aan je vaardigheden en volg workshops in bijvoorbeeld zakelijk flirten en het schrijven van een CV.

Tot slot kun je er ook alles aan doen om indruk te maken bij sollicitaties: laat je CV en LinkedIn controleren en krijg zakelijk kledingadvies van een stylist. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.