Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Congres Financieren in Netwerken

Datum
donderdag 13 april 2017
Tijd
Locatie
Provinciehuis Zuid-Holland
Zuid-Hollandplein 1
2596 AW Den Haag

Op donderdag 13 april 2017 organiseert de Universiteit Leiden in samenwerking met de provincie Zuid-Holland het congres Financieren in netwerken. Tijdens dit congres staan nieuwe vormen van publieke financiering centraal.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar werkzaamheden te maken krijgt met nieuwe vormen van publieke financiering. Dit kunnen medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk zijn, maar ook partners waarmee de overheid samenwerkt, zoals bedrijfsjuristen, projectmanagers, consultants, wetenschappers en advocaten.

Meer informatie en aanmelding

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.