Universiteit Leiden

nl en

Debat

Andrea Evers bij Daphne op dinsdag over placebo's en bijsluiters

Datum
dinsdag 25 april 2017
Tijd
Locatie
Rode Hoed
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdam

Dé talk-show zonder camera's en met alle tijd voor de gasten en een drankje tussen de bedrijven door. Elke derde dinsdag van de maand praat Daphne met een mix van bekende en onbekende Nederlanders over hun passies en bevliegingen. 

Andrea Evers

We praten over het steeds grondiger onderzoek naar de placebo met professor Andrea Evers (gezondheidspycholoog). En over wat het met ons brein doet als we de bijsluiter van onze medicijnen (te) grondig bestuderen. Hoopvol en fascinerend.We praten over het steeds grondiger onderzoek naar de placebo met professor Andrea Evers (gezondheidspycholoog). En over wat het met ons brein doet als we de bijsluiter van onze medicijnen (te) grondig bestuderen. Hoopvol en fascinerend.

Sonja Barend

De eer kan niet groter. Nu aan de andere kant van de talkshowtafel even terug in de Rode Hoed: Sonja Barend. Over haar schitterende boek Je ziet mij nooit meer terug. Waarin ze het verhaal van haar leven optekent, dat bepaald werd door de zoektocht naar haar in Auschwitz vermoorde vader. En natuurlijk ook over hoe het was, toen aan die ene kant van de talkshowtafel.

Steef de Jong en Alex Klaasen komen samen

Heel veel leuker gaat het niet worden. Zij spelen tot diep in mei in Theater Bellevue de lunchvoorstelling De Modern Art Revue. Over moderne kunst.

Meer info

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.