Amerikaanse represaille tegen Syrië

2311 ES Leiden
A0.51 (Grotiuszaal)

Lezing: Amerikaanse represaille tegen Syrië

Op 25 april a.s. staat er een bijzondere lezing op het programma.

Prof.dr Afshin Ellian en Mr.dr. Gelijn Molier (Encyclopedie van de Rechtswetenschap) zullen een lezing verzorgen aangaande de gebeurtenissen in Syrië. Onlangs heeft de Verenigde Staten zich gemoeid in de strijd van Syrië. Er werden wederom bommen afgevuurd op plekken waar onschuldige burgers leefden. Tientallen burgers hebben hierdoor het leven gelaten door onder meer het gebruik van chemische wapens. De gemoederen lopen nu hoog op tussen Rusland en de VS. Wat nu? Wat kunnen we nog meer verwachten? Hoe dienen we de aanval van de VS te begrijpen? Is dit op grond van het internationaal recht te legitimeren? Dit en nog veel meer zaken zullen worden besproken tijdens de lezing.

De lezing zal plaatsvinden in zaal A.051 in het Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25, 2311 ES Leiden. De lezing begint op 25 april om 12:30 stipt; dus zonder een Leids kwartiertje. Wees er bij en mis deze unieke lezing niet!

Laat via Facebook weten dat je bij deze lezing aanwezig bent! (link: https://www.facebook.com/events/1851711831761449)