Universiteit Leiden

nl en

1ste officiële Society for Interdisciplinary Placebo Studies congres in Leiden

  • Ted Kaptchuk
  • Christian Büchel
  • John Kelley
  • Katja Wiech
  • Fabrizio Benedetti
Datum
2 april 2017 - 4 april 2017
Bezoekadres
Stadsgehoorzaal Leiden
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Het eerste jaarlijkse congres  officiële Society for Interdisciplinary Placebo Studies (SIPS), wordt dit jaar in Leiden georganiseerd door de sectie Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie van de Universiteit Leiden. Het congres zal plaatsvinden van 2 tot en met 4 april in de Stadsgehoorzaal in Leiden.

Nationale en internationale collega’s van meerdere disciplines zullen hier hun laatste bevindingen delen wat betreft onderzoek over placebo’s. De hoofdsprekers zijn: Ted Kaptchuk, Christian Büchel, John Kelley, Katja Wiech, and Fabrizio Benedetti. Dit congres is ook geschikt voor studenten en is een goede manier om eens dichtbij een congres te kunnen bijwonen.

Op de congreswebsite kunt u meer informatie vinden.