Congres/symposium

Suum Cuique Congres 2017: Zorgplichten

16 maart 2017
De inloop is vanaf 14:15 uur en het programma vangt aan om 14:30 uur.
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Faculteitskamer

Save the date: donderdag 16 maart zal het jaarlijkse Suum Congres plaatsvinden in het Academiegebouw! Dit jaar zal het congres in het licht staan van ‘Zorgplichten’. Zorgplichten komen overal in terug. Het is een ontzettend breed onderwerp, waar je hoe dan ook mee te maken zult krijgen in de praktijk, of je gaat werken in de advocatuur, de rechterlijke macht, of ergens anders.

• Over de algemene zorgplicht zal prof. mr. T. Hartlief spreken. Hij is hoogleraar aan de Universiteit Maastricht en tevens advocaat-generaal bij de Hoge Raad.
  • De financiële zorgplicht zal toegelicht worden door prof. mr. W.A.K. Rank. Hij is hoogleraar aan de Universiteit Leiden en partner geweest bij NautaDutilh te Amsterdam.
  • Tot slot zal mr. M.J.J. van Beuge spreken over zorgplichten binnen het energierecht. Hij is advocaat bij Houthoff Buruma te Amsterdam en alumnus aan de Universiteit Leiden.

Het congres zal plaatsvinden in de Faculteitskamer. De inloop is vanaf 14:15 uur en het programma vangt aan om 14:30 uur. Meld je zo snel mogelijk aan door een reply te sturen op deze mail ( suumcuique@law.leidenuniv.nl ), want er is een beperkt aantal plaatsen. We zien je graag op 16 maart!