Studievoorlichting

Gorlaeus Laboratoria
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Heb je al een aardig beeld van een studie, maar zoek je nog bevestiging? Of twijfel je nog tussen opleidingen? Kom dan Proefstuderen bij de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen! Je bent welkom bij de opleiding van jouw interesse zodat je kunt ervaren of de opleiding bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren.

Programma

De dag begint met een welkomstpresentatie over studeren aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Vervolgens starten de opleidingsprogramma’s. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten, docenten, en soms zelfs afgestudeerde-studenten van de opleiding. Vooraf krijg je een opdracht om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je op de dag zelf volgt.

Locatie en bereikbaarheid

Momenteel vinden er rond onze gebouwen werkzaamheden plaats. Als gevolg hiervan is er beperkt ruimte om te parkeren op het parkeerterrein van Gorlaeus Laboratorium. Wij raden je dan ook aan om met het openbaar vervoer te komen. De hele dag kun je met een gratis pendelbus vanuit Leiden CS naar het Gorlaeus komen. De bus vertrekt aan de LUMC-zijde (achterzijde) van het station. Onze studenten op het station helpen je graag, zij zijn herkenbaar aan de gele hesjes.

Benieuwd? Neem alvast een kijkje