Universiteit Leiden

nl en

Opleiding PMO-II

Datum
dinsdag 13 juni 2017 - vrijdag 16 juni 2017
Locatie
Inntel Hotel

Zutphen


Eind 2016 heeft het eerste deel van de opleiding Proces Manager Oefenen (PMO) plaatsgevonden. Deze biedt de deelnemers theoretische houvast om planmatig het oefenen binnen de organisatie naar een hoger niveau te brengen.
Van 13 t/m 16 juni 2017 staat de opleiding ‘Proces Manager Oefenen-II’ gepland, die gegeven wordt door PLATO en Twynstra Gudde. PMO-II is de verdieping en het praktisch vervolg op PMO-I. Tijdens PMO-II gaat men in multidisciplinaire werkgroepen aan de slag met de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van een crisisoefening. De deelnemers  doorlopen daarin alle fasen van de PMO-leercyclus.

Als je hebt deelgenomen aan PMO-I nodigen we je graag uit voor het vervolg PMO-II. Ook als je niet hebt deelgenomen aan PMO-I, bieden we je de mogelijkheid om direct in te stromen in PMO-II. Daarvoor vragen we je om je vooraf te verdiepen in de theorie van PMO en een entreetoets af te leggen.

Na afloop van de PMO-opleiding ontvang je het certificaat en ben je aantoonbaar in staat om de rol van PMO-er zoals benoemd in het besluit Veiligheidsregio’s te vervullen. De kosten voor PMO-deel II bedragen €3250,- (vrij van BTW). Aan de entreetoets zijn aanvullende kosten van €250 verbonden.

Neem contact op met Jaap van Lakerveld (laker@plato.leidenuniv.nl / +31 (0)- 71 527 3387) of Albert Timmers (atm@tg.nl / +31 (0)6 - 12 82 71 82) om aan te melden of bekijk bijgevoegde folder.

OpleidingProcesmanagerOefenen.pdf

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.