Universiteit Leiden

nl en

Cursus | MOOC

MOOC: Music & Society

Datum
maandag 3 april 2017 - maandag 1 mei 2017
Locatie
https://www.coursera.org/learn/music-society

De MOOC Music & Society geeft een grondige introductie in de verschillende manieren waarop muziek en de maatschappij verbonden zijn met elkaar. Aan bod komt bijvoorbeeld de rol, functie en positie van muziek in de maatschappij en ook de invloed die muziek heeft op sociale, politieke, economische en technologische ontwikkelingen. Boeiende lezingen en interviews, uitdagende opdrachten, interessante artikelen en natuurlijk veel muzikale voorbeelden geven meer inzicht in de manier waar, hoe en waarom we naar muziek luisteren, hoe muziek vorm geeft aan iemands identiteit en wat voor effect muziek heeft op onze normen en waarden.

Start 3 april 2017

Inschrijven en meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie