Students coding contest

Programmeer mee en win een drone!

31 maart 2017
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Neem het op tegen codeerders uit heel Europa!

Alle studenten van de Universiteit Leiden en elders zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Internationale Codeerwedstrijd op vrijdag 31 maart 2017 in Wijnhaven, campus Den Haag van de Universiteit Leiden. De eerste prijs is een drone!

Geheime opdracht

Voor één middag neem je het op tegen honderden codeerders uit heel Europa. Grijp deze kans om je codeerskills te testen in een spannende opdracht! Vorig jaar codeerden de deelnemers een ruimterobot vlak na zijn landing op Mars.

Prijsuitreiking

De prijzen worden uitgereikt door Kees Verhoeven, ICT-politicus van het Jaar en lid van de Tweede Kamer. Hij zet zich ervoor in om ICT hoger op de politieke agenda te krijgen.

Tijdschema

13.00 uur                       Binnenkomst en registratie

14.00 -18.00 uur          Wedstrijd

18.00 uur                       Prijsuitreiking en borrel

Je gastheer

Het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS) is je gastheer bij dit internationale evenement. Deelname is gratis en je kunt een aantal mooie prijzen winnen! Voor drankjes en snacks tijdens en na de wedstrijd wordt gezorgd.

Inschrijving

Schrijf je in via de officiële website van de wedstrijd. LIACS ziet ernaar uit om je te ontvangen in Den Haag op vrijdag 31 maart!

Meld je nu aan!