Alumni-activiteit

Rapenburg 73
 Leiden
Restaurant

Hoe betrouwbaar zijn peilingen? En in hoeverre hebben peilingen zelf invloed op de uitslag van verkiezingen?

Donderdag 30 maart organiseert het Jonge Alumni Netwerk een lenteborrel mét inhoud. In het restaurant van de Faculty Club geeft Tom Louwerse (universitair docent politicologie) een mini-college over de Peilingwijzer die hij ontwikkelde. Interessant, want de Peilingwijzer is naar aanleiding van de recente discussie over betrouwbaarheid van peilingen hét instrument dat veelvuldig wordt aangehaald door toonaangevende media als de NOS.

Op 30 maart gaat Tom in op de ontwikkeling van de Peilingwijzer en kijkt hij terug op de invloed van peilingen op de dan afgelopen verkiezingen van 15 maart. Na afloop is er natuurlijk ruimte voor vragen.

Voor meer informatie over Tom Louwerse en de Peilingwijzer, zie:

Meer info en aanmelden

Datum en Tijd Donderdag 30 maart - 19.30-22.30 uur
Locatie Faculty Club - Restaurant
Kosten € 7,50 (incl. drankjes en borrelhappen, excl. service- en transactiekosten)
Voor wie Alle jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden
Aanmelden Meld je aan via deze link