Leiden Kiest: Radiouitzending over de verkiezingen

HUBSpot
Langegracht 70
2312NV Leiden

Vier uur live radio op de avond van de verkiezingen, door studenten Journalistiek en Nieuwe Media, vanaf 20.30u bij UnityFM.

In samenwerking met UnityFM gaan studenten Journalistiek en Nieuwe Media een radiospecial maken over de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Vier uur lang live radio vanuit HUBSpot, waarbij allerlei experts op het gebied van politiek en media aanschuiven. Onder andere Joop van Holsteijn (Nederlands Kiezersonderzoek), Jaap de Jong (hoogleraar Retorica), Peter Burger (onderzoeker op het gebied van nepnieuws), Alexander Pleijter (Nieuwscheckers). En: Hans Vollaard, Joop van den Berg, Tom van der Meer en de meeste Leidse partijen voor een spetterend einddebat.
Gedurende de uitzending wordt gebeld met landelijke partijfeestjes en burgemeesters uit omliggende gemeenten.

Weet als eerste de Leidse uitslagen!

Presentatie: Jan Vogel & Sebastiaan van der Lubben
met aan tafel Kees Boonman (Een Vandaag), Marijn Kramp (Leidsch Dagblad) & Josje den Ridder (SCP)

Unity FM is in de hele regio te ontvangen op 105.7FM en natuurlijk via internet op www.unityfm.nl​