Universiteit Leiden

nl en

Kansen door diversiteit

Datum
donderdag 30 maart 2017
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
zaal 3.54

Hoe kunnen we als studenten en medewerkers een eerlijk, open, veilig en inspirerend studie- en werkklimaat creëren? Kortom: een nog betere ‘inclusieve’ gemeenschap vormen, waarbij iedereen zich welkom voelt? Hoe kunnen we diversiteit gebruiken om van elkaar te leren, ook als voorbereiding op werken en leven in een snel globaliserende wereld?

Wil je hierover vanuit je eigen achtergrond meepraten? Kom naar de Let’s Talk-sessie in Den Haag
met Aminata Cairo, diversity officer bij Universiteit Leiden. Een Let’s Talk sessie is een bijeenkomst waar één van ons haar/zijn persoonlijk verhaal  met ons deelt en waar we vervolgens met elkaar over  spreken om verbinding te maken.

Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.