De toekomst van het arbeidsrecht

6 maart 2017
Stibbe Advocaten
Beethovenplein 10
Amsterdam

Binnenkort barst de verkiezingsstrijd weer los voor de Tweede Kamer. Hierin zullen de hervorming van de arbeidsmarkt en het arbeidsrecht een zeer belangrijke rol spelen: denk bijvoorbeeld aan de positie van de ZZP’er en de veel bekritiseerde WWZ.

Kamerleden van verschillende politieke partijen (PvdA, VVD, Groenlinks, D66, SP en het CDA) krijgen dan arbeidsrechtelijke stellingen voorgeschoteld en gaan met elkaar in discussie. Ook het publiek kan reageren door zijn stem te laten horen o.a. via het stemmen op de smartphone.
Dit debat zal worden geleid door prof. Jaap van Slooten (hoogleraar Arbeidsrecht aan de UvA) en Emma van der Vos (PhD Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden) en plaatsvinden in het nieuwe kantoor van Stibbe (Beethovenplein 10, Amsterdam).

De bijeenkomst zal duren van 17:00 uur tot 19:00 uur en wordt afgesloten met een borrel + walking dinner, aangeboden door Stibbe.

Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan door te mailen naar recruitment@stibbe.nl.