College Tour 'De Haagse tweedaagse'

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Spaanse Trappen

Op 7 en 8 maart aanstaande komen Jeroen Dijsselbloem en Jet Bussemaker naar College Tour 'De Haagse tweedaagse'.

Op 7 maart kan je Jeroen Dijsselbloem alles vragen over de financiële staat van Nederland! Bijvoorbeeld hoe ga je als minister om met een bankencrisis, hoe krijg je in tijden van recessie een begrotingsoverschot en hoe is het om voorzitter van de Eurogroep te zijn? Vanaf 19.00u zal Wimar Bolhuis (bekend van zijn boek “De rekenmeesters van de politiek” en buitenpromovendus aan de Haagse faculteit van de Universiteit Leiden) je samen met Jeroen Dijsselbloem door de wereld van financiën en politiek voeren.

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Die avond zal Jet Bussemaker spreken over de emancipatie van Nederlandse vrouwen. Zijn we in Nederland al klaar met de vrouwenemancipatie? Waarom verdiennen mannen nog steeds meer dan vrouwen? En welke barrières heeft de minister zelf moeten overwinnen in haar politieke carrière? Vanaf 20:00uur zal Kirsten van den Hul (columniste van Trouw, oud VN-vrouwenvertegenwoordiger en bekend van haar boek “(s)hevolution”) samen met Jet Bussemaker ingaan op al je vragen over de Nederlandse vrouw anno 2017!

De toegang tot de College Tour is gratis en aanmelding is niet nodig!