Studievoorlichting

Carrièredag: Haal de antroPRO in jezelf naar boven!

12 april 2017
Pieter de la Courtgebouw
Wassenaarseweg 52
Leiden
1A01

Jouw toekomst als antropoloog

Wat is je kracht als antropoloog in je toekomstige baan? Welke vaardigheden of kennis kan je nog bijspijkeren voor jouw carrière? En wat kan je nu al doen om succesvol te worden op de arbeidsmarkt?

Op woensdag 12 april 2017 organiseert het instituut Culture Antropologie en Ontwikkelingssociologie (CA-OS) de carrièredag: ‘Haal de antroPRO in jezelf naar boven!’ op de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Volg workshops en leer bijvoorbeeld hoe je als antropoloog of ontwikkelingssocioloog je steentje bij kunt dragen aan diverse maatschappelijke vraagstukken, hoe een passie je in het commerciële bedrijfsleven kan laten belanden, kom erachter waarom het bedrijfsleven schreeuwt om antropologen, of sluit je aan bij een workshop over antropologie als motor van vooruitgang.

Na de workshops is er, na het grote succes van voorgaande jaren, een speeddate met alumni CA-OS. Zij zijn werkzaam bij allerlei organisaties en bedrijven en vervullen uiteenlopende functies. Te weinig tijd gehad om al je vragen te stellen? Dan is er na afloop een borrel waar je kan napraten met de workshopleiders, speeddaters.

Inschrijven en vragen

Inschrijven is verplicht en kan via deze link tot en met 5 april.

Voor vragen kan je mailen met de coördinator van de carrièredag, Rosalinde Spitters, via r.j.b.spitters@fsw.leidenuniv.nl.