Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Bètabanenmarkt 2017

  • Drs. A.F. van der Touw
Datum
woensdag 15 maart 2017
Tijd
Locatie
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Ben je als student al actief op zoek naar interessante bedrijven of heb je nog geen idee waar jij jouw carrière wilt beginnen, de Bètabanenmarkt geeft jou de kans om met een groot aantal interessante bedrijven te spreken. Tijdens dit evenement kun je je cv laten checken, een uitdagende workshop volgen of speeddaten met een bedrijf over mogelijke banen. Of wil je nu al een zakelijke uitstraling op LinkedIn? Laat dan een professionele foto maken door een LinkedIn fotograaf.

De Bètabanenmarkt is de ideale dag om je te oriënteren op je carrièremogelijkheden.

Website Bètabanenmarkt

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.