Astronomy on Tap

27 maart 2017
Grand Cafe De Burcht
 Leiden

Astronomy on Tap komt naar Leiden! In heel wat steden in de wereld staat Astronomy on Tap garant voor praatjes door sterrenkundigen, gecombineerd met een quiz en spelletjes, in de informele omgeving van een lokale kroeg. Astronomy on Tap wordt georganiseerd door wetenschappers verbonden aan de Sterrewacht van de Universiteit Leiden. Alle evenementen gaan door in eenvoudig Engels, met aandacht voor wie de taal minder vloeiend spreekt.

De eerste editie in Leiden heeft plaats op maandag 27 maart om 20u in Grand Cafe De Burcht. Kom zeker langs voor een avondje sterrenkunde of gewoon voor een biertje! Voor het eerste evenement lieten we ons inspireren door de recente ontdekking van zeven planeten rond Trappist-1: het thema van de avond is dan ook Exoplaneten.

Alle evenementen vinden plaats in Grand Cafe De Burcht op de laatste maandag van de maand en zijn volledig gratis. Alle leeftijden en achtergronden welkom - passie voor de sterrenkunde en/of het bier is een bonus.

Evenement op Facebook