Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Verkiezingsdebat hoger onderwijs: 'De Student Kiest'

Datum
maandag 13 februari 2017
Tijd
Locatie
Auditorium
Technische Universiteit Delft

Onder het thema 'De Student Kiest' organiseren studentenorganisaties in de aanloop naar de verkiezingen op maandag 13 februari 2017 een lijsttrekkersdebat. Hierin gaan de lijsttrekkers van de grote partijen het debat aan met de oppositie over diverse onderwerpen in het hoger onderwijs. Dit meldt Vereniging Hogescholen.

Het debat is een initiatief van de landelijke studentenbonden, studentenverenigingen, hogescholen en universiteiten en wordt gehouden in het auditorium van de Technische Universiteit Delft. Onderwerpen die aanbod zullen komen zijn onder andere het leenstelsel, de studentenhuisvesting, de kwaliteit van het onderwijs en gelijke kansen voor elke student.
 
Het verkiezingsdebat vindt plaats op maandag 13 februari van 16.30 uur tot en met 17.30 uur. Hierna is er een netwerkborrel. Aanmelden voor het debat kan via het aanmeldformulier.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie