Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Uitreiking jaarverslag Klankbordgroep Diversiteitsbeleid aan vice-rector

Datum
woensdag 15 februari 2017
Locatie
Plexus
Kaiserstraat 25
Leiden
Zaal
Spectrumzaal

De Klankbordgroep Diversiteitsbeleid, bestaande uit studenten en jonge alumni van de Universiteit Leiden, bestaat inmiddels ruim een jaar. Op 15 februari aanstaande overhandigt de klankbordgroep haar eerste jaarverslag aan vice-rector Hester Bijl. De klankbordgroep heeft al veel ideeën verzameld ter bevordering van diversiteit en inclusiviteit aan onze universiteit. Het doel van de klankbordgroep is feedback te leveren op het diversiteitsbeleid van de Universiteit Leiden en bij te dragen aan het verbeteren van de leer- en leefomgeving voor álle studenten. Je bent van harte uitgenodigd voor deze feestelijke bijeenkomst, waar de klankbordgroep haar bevindingen zal presenteren en zal vertellen over haar activiteiten. Tijdens de borrel is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.