Studievoorlichting | Proefstuderen Plus

Proefstuderen Plus bij Bestuurskunde

9 februari 2017 - 11 februari 2017

Den Haag

Naast het reguliere Proefstudeerprogramma op zaterdag 11 februari, kun je ook kiezen voor een uitgebreider programma vanaf donderdagmiddag 9 februari. Studievereniging B.I.L. laat je dan kennismaken met Den Haag en het studentenleven, en neemt je mee op een excursie.

Praktische informatie:

• Wanneer? Donderdag 9 februari (vanaf 16 uur) tot zaterdag 11 februari (17 uur).
  • Voor wie? Speciaal voor scholieren die meer te weten willen komen over Bestuurskunde én het studentenleven in Den Haag.
  • Overnachting? Tijdens deze proefstudeerplusdagen zul je overnachten bij een student van de studie Bestuurskunde.
  • Kosten? 15 euro per persoon.
  • Aanmelden? Geef in het aanmeldformulier van Proefstuderen aan dat je wilt deelnemen aan Proefstuderen Plus.

Donderdag 9 februari

Rond 16:00 uur

Verzamelen op het centraal station van Den Haag

Kennismakingsspellen

Avond

Eten bij Very Italian Pizza, samen met de gastheren en -vrouwen van het huis waar je overnacht.

Studentenfeest

Vrijdag 10 februari

Ochtend

Ontbijten in het huis waar je verblijft