Studievoorlichting | Open Dag

Pieterskerk
Pieterskerkhof 1a
2311 SL Leiden

Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Kom dan naar onze Open Dag!

Op de Open Dag maak je kennis met alle bacheloropleidingen van de Universiteit Leiden. Oriënteer je op één of meer bachelorstudies tijdens de opleidingspresentaties en bezoek de Informatiemarkt. Hier kun je al je vragen stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs en al het voorlichtingsmateriaal verzamelen wat je nodig hebt.

ACPA

ACPA staat ook op de Open Dag. De Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) biedt studenten aan de Universiteit Leiden de exclusieve mogelijkheid om keuzevakken aan het Koninklijk Conservatorium en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te volgen. Zo kunnen getalenteerde BA en MA –studenten naast hun academische studie ook hun artistieke talent ontplooien. Kom dus naar onze stand in de Pieterskerk!

Meld je hier aan voor onze presentaties.

Meer informatie over de Open Dag vind je hier.