Save the Date - Let's Talk sessie Den Haag

Wijnhaven

zaal 364

Superdiversiteit!

De universiteit  besteedt veel aandacht aan diversiteit & inclusiviteit. De faculteit Governance and Global Affairs is super divers. De faculteit en de opleidingen hebben studenten en medewerkers vanuit de hele wereld: internationaal en multicultureel, met verschillende religies en seksuele voorkeuren, en soms functionele beperkingen. Zo’n diverse groep biedt mogelijkheden en kansen.

Hoe kunnen we al die studenten en medewerkers een eerlijk, open, veilig en inspirerend studie- en werkklimaat bieden? Kortom: een nog betere ‘inclusieve’ gemeenschap vormen, waarbij iedereen zich welkom voelt? Hoe kunnen we diversiteit gebruiken om van elkaar te leren, ook als voorbereiding op werken en leven in een wereld die in hoog tempo globaliseert?

Wil je hierover vanuit je eigen achtergrond meepraten? Kom naar de Let’s Talk-sessie in Den Haag
met Aminata Cairo, diversity officer bij Universiteit Leiden.

Een Let’s Talk sessie is een bijeenkomst waar een persoonlijk verhaal van iemand van onze gemeenschap wordt gedeeld en waar we naderhand met elkaar over in discussie gaan.