Leidse Bètadag

16 februari 2017

De Leidse Bètadag is een evenement waarbij scholieren uit de derde klas van de middelbare school op de universiteit komen ontdekken wat er met een bètaprofiel te doen is teneinde een geïnformeerde profielkeuze te maken. De dag is onderdeel van de landelijke Stichting Bètadag: op dezelfde dag worden ook in andere steden soortgelijke evenementen georganiseerd. Dit jaar vindt het evenement plaats op 16 februari 2017. Het programma begint en eindigt met een plenaire sessie. Tijdens de opening worden de scholieren verwelkomd door het faculteitsbestuur en krijgen ze een overzicht van de dag. De dag wordt afgesloten met een quiz, waarna de winnaars een prijs krijgen. Gedurende de rest van de dag gaan de scholieren in drie practicumblokken hands-on met elke van de bètarichtingen die we kunnen vertegenwoordigen. Deze blokken zijn genaamd naar hun thema: Krachten€™, €˜Stoffen€™ en Programmeren/Logica. Aanmelden (verplicht) en meer informatie: www.betadagen.nl.