Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

It's all relative

Datum
dinsdag 14 februari 2017 - woensdag 15 februari 2017
Locatie
Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS Leiden

Heb jij een brede interesse voor Japan of Korea en wil je op een leuke manier meer te weten komen over deze twee fascinerende landen? De Leidse studievereniging voor Japanologie en Koreanistiek, Tanuki, organiseert een symposium ter ere van haar 7e lustrum. Onder de zin ‘Alles is Relatief’ zullen er verschillende onderwerpen met betrekking tot Japan en Korea aan bod komen. Het symposium is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Japan en/of Korea. Wees dus vooral welkom! Je kunt vrijelijk kiezen naar welke lezing je wilt gaan en hoeft niet het hele symposium bij te wonen. Koffie en thee worden geregeld.

Het tijdschema vind je op het Facebook-evenement waar we je ook op de hoogte zullen houden van het Tweedaags Symposium!

Evenementspagina op Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.