Lezing | Seminar

ILS Lunch Seminar

27 februari 2017
KOG B0.14

Tijdens de ILS Lunch Seminars kunnen alle onderzoekers van de faculteit hun onderzoek presenteren. Het doel is om op een toegankelijke en efficiënte manier op de hoogte zijn van onderzoeken van verschillende onderzoeksprogramma's en instituten. Gedurende een seminar van een uur zullen twee of drie sprekers aan het woord komen

Voor de lunch wordt gezorgd tijdens de seminars die plaatsvinden op elke laatste maandag van de maand. Neem contact op met Alexandra Huisman (a.s.huisman@law.leidenuniv.nl) om je in te schrijven als een spreker bij een ILS Lunch Seminar of om je aan te melden als bezoeker om verzekerd te zijn van een lunch! Bezoek de ILS website voor meer nieuws en activiteiten rondom ILS 2.0.

Met presentaties van Drs. Tanja Masson-Zwaan over “Space law: regulating the final frontier” en Mr. Tom Herrenberg over “The Evolution of Defamation”.