Formatiebrunch

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
B.031

Op 15 maart zal Nederland zijn stem uitbrengen. Maar wat gebeurt er na deze viering van de democratie? Op donderdag 16 maart organiseren de afdeling Staats- en bestuursrecht en het profileringsgebied Politieke Legitimiteit een formatiebrunch om de uitslag van de verkiezingen te bespreken. Want: what’s next? Wat zijn de gevolgen van de uitslag, en welke politieke combinaties zijn denkbaar? Het staatsrechtelijk spel is nu pas echt begonnen!

We nodigen u graag uit om onder het genot van een lichte brunch, onder leiding van panelleider Geerten Waling, in gesprek te gaan met sprekers Adriaan Andringa (bestuursadviseur, politieke strateeg), Hans-Martien ten Napel (universitair hoofddocent staats- en bestuursrecht), Mikal Tseggai (actief in campagne PvdA), Henk te Velde (hoogleraar Vaderlandse Geschiedenis) en Wim Voermans (hoogleraar Staats- en Bestuursrecht).