Festival

Feestelijke opening Wijnhaven

10 februari 2017

De Universiteit Leiden opent op 10 februari 2017 officieel haar nieuwe gebouw Wijnhaven met een bruisend programma met ‘Haagse’ twist aan de buitenwereld. Onder meer Architect Leon Thier, verantwoordelijk voor het interieur, geeft een korte voordracht. Journalist en radiopresentator Lucella Carasso interviewt drie belangrijke spelers bij de totstandkoming van Wijnhaven: Ingrid van Engelshoven, wethouder Kenniseconomie, Internationaal, Jeugd en Onderwijs Den Haag, Jouke de Vries, oud-decaan van de Campus Den Haag, en rector magnificus, Carel Stolker. Er is muziek en uiteraard is er ook gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten en deel te nemen aan rondleidingen. Op 10 februari geeft de universiteit ook haar cadeau aan Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag. Dit is een verrassing.

Bijwonen
De voertaal van de middag is Nederlands met een simultane vertaling in het Engels.

Indien u de bijeenkomst wenst bij te wonen, wordt u verzocht zich vóór 3 februari 2017 aan te melden. U ontvangt geen aparte toegangskaart.

Inlooptijd vanaf 13.15 uur, eindtijd circa 17.00 uur
Start 14.00 uur - Welkom door Carel Stolker