Congres/symposium

Dies voor alumni 2017

11 februari 2017

Op zaterdag 11 februari 2017 organiseert het Leids Universiteits Fonds de dies voor alumni. Wij nodigen u van harte uit de 442ste ‘geboortedag’ van uw alma mater met andere alumni in Leiden te vieren.

Wetenschappers van de Universiteit Leiden informeren u met veel enthousiasme over actuele onderzoeksresultaten en recente ontwikkelingen in hun vakgebied. Van vergrijzing tot ontwikkelingen in het onderwijs en van leegstand in de gevangenissen tot de Lustrumsubsidies, die door het Leids Universiteits Fonds zijn toegewezen.

Ook aan toekomstige alumni is gedacht: in het Rijksmuseum van Oudheden is een speciaal juniorprogramma voor kinderen van 8 t/m 14 jaar (vanaf groep 5). Er is kinderopvang voor kinderen vanaf 1 jaar.

En natuurlijk is er volop gelegenheid voor het ophalen van herinneringen met medestudenten van toen.

U bent vanaf 12.30 uur van harte welkom in het Kamerlingh Onnes Gebouw, waar u wordt ontvangen met een lunch. De dies voor alumni wordt afgesloten met een borrel aan het einde van de middag.

Aanmelden

De kosten voor deze dag bedragen minimaal € 27,50 per persoon. Indien u Lid voor het Leven of Sleuteldrager van de Universiteit Leiden bent, kunt u deze dag kosteloos bijwonen. Het uitgebreide programma vindt u op de website van het LUF. Of meld u direct aan via het formulier.

Meer informatie over het programma