Boerhaave Lezing

21 februari 2017
LUMC Gebouw 3

Burumazaal

Stephen Tapscott geeft deze openbare Boerhaave-lezing in het kader van zijn LUF-Boerhaave-gasthoogleraarschap. Voorafgaande aan de lezing krijgt hij een oorkonde en een Boerhaave-penning uitgereikt.

The circuitry of a Master Switch: MyoD and the mechanism of cell specification

Stephen J. Tapscott
Stephen Tapscott geeft leiding aan het Tapscott Lab van het Fred Hutchinson Cancer Research Center, en is als hoogleraar verbonden aan de afdeling Neurologie van de University of Washington, Seattle.

LUF-Boerhaave-leerstoel
De LUF-Boerhaave-leerstoel maakt gasthoogleraarschappen mogelijk voor eminente en gezaghebbende geleerden, bij voorkeur uit het buitenland, die een bepaald gebied van onderzoek en onderwijs binnen het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) kunnen stimuleren. De leerstoel wordt gefinancierd door het Leids Universiteits Fonds (LUF),

.

Over de LUF-Boerhaave-leerstoel