Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS Leiden

Het zesde jaarlijkse congres Association for Researchers in Psychology and Health (ARPH), wordt dit jaar in Leiden georganiseerd door de sectie Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie van de Universiteit Leiden.

Nationale en internationale collega’s zullen hier hun laatste bevindingen delen wat betreft onderzoek over psychologie en gezondheid. De hoofdsprekers zijn: Suzanne Segestrom, Erik Scherder en Gabriele Oettingen. Het congres is bedoeld als platform om ideeën uit te wisselen op het gebied van onderzoek naar psychologie en gezondheid in zeer brede zin. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan thema’s zoals gezondheidspromotie, ziektepreventie, leefstijl, stress, revalidatie, gedragsverandering, coping, en de ontwikkeling en evaluatie van psychologische interventies voor mensen met chronische somatische aandoeningen.

Het congres zal plaatsvinden op 2 en 3 februari in Museum Volkenkunde in Leiden.

Op de congreswebsite kunt u meer informatie vinden.