Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Congres/symposium

Association for Researchers in Psychology and Health (ARPH)

Suzanne Segestrom

Erik Scherder

Gabriele Oettingen

Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS Leiden

Het zesde jaarlijkse congres van de Association for Researchers in Psychology and Health (ARPH) wordt dit jaar in Leiden georganiseerd door de sectie Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie van de Universiteit Leiden. Nationale en internationale collega’s zullen hier hun laatste bevindingen delen over onderzoek naar psychologie en gezondheid.

De hoofdsprekers

• Suzanne Segestrom
  • Erik Scherder
  • Gabriele Oettingen

Platform voor onderzoek naar psychologie en gezondheid

Het congres is bedoeld als platform om ideeën uit te wisselen over onderzoek naar psychologie en gezondheid in zeer brede zin. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan thema’s zoals gezondheidspromotie, ziektepreventie, leefstijl, stress, revalidatie, gedragsverandering, coping, en de ontwikkeling en evaluatie van psychologische interventies voor mensen met chronische somatische aandoeningen.

Meer informatie over het ARPH congres