Universiteit Leiden

nl en

Tentoonstelling

Tentoonstelling A Buddha in the Backyard

Datum
donderdag 26 januari 2017 - dinsdag 9 mei 2017
Locatie
Universiteitsbibliotheek
Witte Singel 26-27
2311 BG Leiden
Zaal
Expositieruimte

A Buddha in the Backyard: Asia as a Source of Inspiration laat zien hoe wij ons omringen met elementen uit Aziatische culturen en geeft een inkijk in de rijke Azië collectie van de universiteit. De tentoonstelling is van 26 januari tot 9 mei te bezichtigen in de expositieruimte van de Universiteitsbibliotheek en is de eerste van een reeks van drie tentoonstellingen in het Leiden Asia Year, georganiseerd door de Universitaire Bibliotheken Leiden. 

Meer informatie over de tentoonstelling A Buddha in the Backyard

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.