Universiteit Leiden

nl en

Kunst en Cultuur | Concert

PM-concert Lokhorstkerk

Datum
donderdag 26 januari 2017
Tijd
Locatie
Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden

Op donderdag 26 januari 2017 kunt u in de Lokhorstkerk te Leiden het eerste PM-concert van dit nieuwe jaar beluisteren. De uitvoerenden zijn studenten van de Universiteit Leiden die een minor aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag volgen. Studenten die een passie hebben voor zowel kunst als wetenschap.

Tijdens het Practicum Musicae concert van 26 januari zult u de bijzondere combinatie horen van blokfluit en Cello, Annelieke Wissink en Hieke van Hoogdalem spelen dan namelijk Teleman’s sonate in d-klein. Doreanne Tigchelaar vertolkt Erland Koch’s Monolog no 4 op de saxofoon en spelen onze prachtige PM-pianistes Josefina Koloski en Friederike Pank respectievelijk Schuman en Shostakovich. 

In het kort:

Concert Practicum Musicae in de Lokhorstkerk

Donderdag 26 januari 2017, 17.00 uur-18.00 uur

Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1, Leiden

Toegang vrij

De volgende PM-concerten in de Lokhorstkerk zijn op:

23 februari

30 maart

20 april

18 mei

29 juni

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.