Studievoorlichting | Open Dag

Koninklijk Conservatorium
Juliana van Stolberglaan 1
2595 CA Den Haag

Op 28 januari 2017 staat de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) op de Open Dag van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Twijfel je of je aan de Universiteit Leiden wilt studeren of juist aan het Koninklijk Conservatorium? Dan is een bezoek aan deze Open Dag het meer dan waard. Onze Practicum Musicae studenten staan voor je klaar om zowel theoretisch als praktisch een voorbeeld te geven hoe je aan beide gerenommeerde instituten kunt studeren!

De ACPA is één van de onderzoeksinstituten van de Faculteit Geesteswetenschappen en is de samenwerking tussen de Universiteit Leiden en de Hogeschool der Kunsten Den Haag, waar academisch en artistiek talent op het hoogste niveau samenkomt. Het instituut faciliteert kunstonderwijs voor studenten van de Universiteit Leiden, en biedt academische keuzevakken aan voor studenten van de Hogeschool der Kunsten, Den Haag. Daarnaast biedt ACPA componisten, uitvoerend artiesten, visueel kunstenaars en ontwerpers de mogelijkheid tot ‘onderzoek in en door de artistieke praktijk’.