Festival

Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Centrale Hal

Het Bestuur van de Faculteit der Sociale Wetenschappen nodigt u van harte uit voor de traditionele facultaire nieuwjaarsreceptie.

Tijdens deze gelegenheid zal de decaan, prof. dr. Hanna Swaab, terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op 2017. Tevens zullen de facultaire Casimir-, obp- en twee scriptieprijzen (master en research master) worden uitgereikt.

Genomineerden

Casimirprijs:

• Igor Boog (Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie)
  • Christine Espin (Pedagogische Wetenschappen)
  • Hemmo Smit (Psychologie)
  • Hans Vollaard (Politiek Wetenschap)

Masterscriptie Prijs

• Mariska Beijer: Why do some adolescents show more prosocial behavior than other? A behavioral and neuroimaging study of individual differences in prosocial behavior. (Psychologie)
  • Samuel Jong: Bridging the gap: Do ideological differences determine whether center-right parties cooperate with the radical right? (Politieke Wetenschap)
  • Annelise Reid: Moved by the spirit. Sensing the divine in a Dutch Pentecostal church. (Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie)
  • Ilona Schoep: De rol van begrijpend lezen en de aanwezigheid en complexiteit van tekst bij het oplossen van rekenopgaven bij basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met 8. (Pedagogische Wetenschappen)

Research masterscriptie Prijs