Universiteit Leiden

nl en

MOOC

MOOC: EU Policy and implementation: making Europe work!

Datum
maandag 16 januari 2017 - maandag 20 februari 2017

Hoe ervaar jij Europees beleid? Verschaft het jouw voordelen? En zo niet, hoe kunnen we dit veranderen?

De Universteit Leiden, Faculty Governance and Global Affairs lanceert een gratis online course (MOOC) over Europese beleidsvorming en implementatie. De cursus zal worden aangeboden op het Coursera platform door Bernard Steunenberg. De cursus biedt je een unieke kijk achter de schermen: experts uit verschillende delen van Europa komen aan het woord. Zij beantwoorden actuele vragen: hoe gemakkelijk is het om je te vestigen in een ander EU-land? Hoe zorgen overheden ervoor dat de lucht die je inademt schoon is? En, wie is verantwoordelijk?

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.