Media Technology tentoonstelling 'Return'

HubSpot
Langegracht 70
2312NV Leiden

Studenten van de opleiding Media Technology aan de Universiteit Leiden tonen hun werk eind januari drie dagen lang in HUBspot. De expositie met de titel Return is voor publiek vrij toegankelijk.

Overal technologie

Technologie vormt een belangrijk thema in elk van de acht werken van Return. Een belangrijke vraag is hoe technologie ons leven beïnvloedt en wie daarbij eigenlijk de baas is: jij of de moderne snufjes. Zo ervaar je in de opstelling Erase yourself hoe je digitale leven je steeds even wegkaapt uit het hier en nu. Het is gelukkig allemaal maar tijdelijk.

Waar en wanneer

Return is gratis te zien van donderdag 26 – zaterdag 28 januari van 13.00 – 18.00 uur in HUBspot, Langegracht 70 in Leiden, nabij het Centraal Station. Download voor meer informatie de brochure of zie  http://mediatechnology.leiden.edu/.

Media Technology website