Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Leergang

Leergang Public Affairs

Datum
30 januari 2017 - 23 mei 2017
Bezoekadres
Contact CPL for more information

Public Affairs betreft het behartigen van de belangen van uw organisatie.
U wilt beleid- en besluitvormingsprocessen effectief beïnvloeden. Vaak is het handig om beleidsmakers en besluitvormers in een vroeg stadium te informeren over de impact van voorgesteld beleid. Of hen te vertellen welke maatregelen zouden helpen de doelstellingen van uw organisatie te realiseren.
De media zijn in toenemende mate een factor van belang. Om in deze dynamische omgeving effectief invloed uit te kunnen (blijven) oefenen moet de public affairs professional beschikken over inzicht in politieke en bestuurlijke processen. De Leergang Public Affairs helpt u daarbij.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie