Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Klaar voor “Space 4.0”?

Datum
dinsdag 17 januari 2017
Tijd
Toelichting
Om 10.15 uur aanwezig zijn. Lezing start om 10.30 uur stipt.
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
Lorentzzaal (A144)

Op 17 januari geeft Johann-Dietrich "Jan" Woerner, Director-General of the European Space Agency (ESA), een lezing aan de Universiteit Leiden. De lezing wordt georganiseerd door het International Institute of Air and Space Law ter gelegenheid van het officiële bezoek van Prof. Woerner aan Nederland. Woerner zal in zijn lezing aandacht besteden aan onder meer "Space 4.0", het Europese ruimtevaartbeleid en de resultaten van ESA-ministerraad van december 2016.

Space 4.0 is de evolutie van de ruimtevaartsector in een nieuw tijdperk, dat zich kenmerk door een nieuw speelveld. Centraal staat de interactie tussen regeringen, de particuliere sector, de samenleving en de politiek.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.