Congres/symposium

Introductie Design Thinking

• Lineke van Tricht
13 januari 2017

Creativity is intelligence having fun.

Wil jij, in navolging van Einstein, jouw lessen leuker maken door je studenten op een systematische manier creatief te leren denken? Kom dan op vrijdag 13 januari 2017 naar de Oude Sterrewacht in Leiden om de interactieve workshop Introductie Design Thinking te volgen! De cursus is primair voor PRE-docenten en PRE-mentoren bedoeld, maar overige geïnteresseerde docenten zijn ook welkom. Deze methode, die in Stanford ontwikkeld is, leert je om een designersmentaliteit te ontwikkelen, waarbij het constant experimenteren over verbeteringen in het onderwijs centraal staat (http://www.designthinkingforeducators.com/design-thinking/). Je maakt bij de Introductie Design Thinking kennis met de theoretische én praktische kant van Design Thinking; je past deze methode namelijk direct toe in je eigen lespraktijk aan de hand van een zelfgekozen casus.